На борда на кораба Царевна с български моряци, който повече

...
  На борда на кораба Царевна с български моряци, който повече
Коментари Харесай

Какво става на кораба Царевна, няма чужди войски

 

 

На борда на кораба " Царевна " с български моряци, който повече от месец е блокиран пред  Мариупол, няма непознати лица, а информацията, която се популяризира, че е високомерен, не отговоря на истината. Това сподели капитанът на кораба Павел Павлов в телефонен диалог с Даниел Стефанов, шеф на компанията, управител на плавателния съд, откъдето предоставиха записа. От него стават ясни датата и часът на диалога – 11 април, 10:07 ч.

„ Корабът не е под обстрел и на борда няма никакви непознати лица от никоя страна, нито пък екипажът е бил заплашван от някоя от страните “, сподели капитан Павлов. Той, както и други моряци на кораба, споделиха, че са в положително здравословно положение, имат храна, вода, както и гориво.

Моряците също обявиха, че не са застрашени нито от съветска, нито от украинска страна. Водят се сражения за преодоляване на врата, който е на 500 метра разстояние от кораба. Моряците се надяват, че няма да има провали върху кораб от инцидентни попадения.

На кораба „ Царевна “ има 17 български моряци, които от седмици не могат да изоставен палубата. Министерството на защитата и Министерство на външните работи към този момент отхвърлиха информацията, че плавателният съд е високомерен. Външно министерство заяви, че е в непрекъснат контакт с екипажа.

В неделя зам.-началникът на националната милиция на Донецката национална република (ДНР) Едуард Басурин заяви, че украински националисти от " Азов ", оттеглящи се от Мариупол, са заловили два задгранични кораба – „ Царевна ” и „ Лейди Августа ”, което се оказа подправена вест.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР